5x ‘Coöperatieve spellen zijn leerzaam!’

Coöperatieve spellen zijn leerzaam voor kinderen, en dan heb ik het natuurlijk over offline coöperatieve spellen. Bij coöperatieve spellen staat de samenwerking centraal, samen een gemeenschappelijk doel behalen. Kinderen leren bij een coöperatief spel om met elkaar te overleggen en samen beslissingen te nemen. Hierbij is het nodig om naar elkaar te luisteren en in te zien dat er meer wegen naar Rome leiden. Het stimuleert de creativiteit en het leert kinderen om samen naar een oplossing te zoeken.

Er zijn inmiddels talloze coöperatieve spellen te verkrijgen, en daar zijn wij bij SOEK! alleen maar blij om. Wij zijn fan van coöperatieve spellen!

Het brievenbus thuismysterie van SOEK! is zo’n coöperatief spel, speciaal ontwikkeld voor gezinnen. De spellen van SOEK! zorgen spelenderwijs voor verbinding. Immers beschikken kinderen over een hele andere denklogica dan ouders en heeft elk gezinslid unieke talenten. Samenwerken is dus echt key bij dit cooperatieve spel.

Naast dat het leerzaam voor kinderen is, zorgt SOEK! ook voor verbinding. Gedurende langere tijd dompel je als gezin onder in een wereld vol spanning en mysterie. De rest van de wereld mag niks maar dan ook niks weten van deze missie… bewaar alle aanwijzingen op een geheime plek. Samen werk je toe naar de ontrafeling.

Zijn jullie er als gezin klaar voor om je onder te dompelen in de wereld van ‘SOEK!’?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×