5x ‘waarom het brievenbus thuismysterie een geschikt Sint- of kerstcadeau is’

1. Verrassend en onalledaags

Zeg nee tegen de 28e fidget toy of zo’n LOL bal waarvan je de accessoires telkens uit je stofzuiger moet vissen omdat ze gewoon té klein zijn. Zeg ook nee tegen die praktische cadeaus zoals een ‘lekkere winter pyjama’ of ‘antislip sloffen’. Ga voor een spannend, langdurig en origineel cadeau.

2. Ervaring i.p.v. hebbeding

Laat die hebbedingen voor wat het is maar kies voor een ervaring. Hebbedingen gaan kapot of belanden in de toch al uitpuilende bak met speelgoed. Zet dit jaar in op een ervaring die je ook tijdens de kerstvakantie kunt spelen, zelfs als je een paar dagen naar een vakantiehuisje gaat.

3. Geschikt voor thuisquarantaine

Kies een activiteit welke je gewoon lekker thuis kunt beleven. Zit je in thuisquarantaine vanwege een corona besmetting of houd je de bacillen van anderen liever buiten de deur? Kies dan voor een activiteit welke je lekker thuis kunt doen én waarbij je zelf de regie hebt over ‘wanneer’ je deze doet.

4. Hele gezin in 1x blij

Ga niet weer voor alleen maar individuele cadeaus. Ga eens voor een kerstcadeau voor het hele gezin. Kies een cadeau waarbij moet worden samengewerkt waardoor je echt even samen bent.

5. Escape from reality

‘Escape from reality’ nodig? Met het oog op alle onzekerheid en beperkingen in het dagelijkse leven, snappen we deze behoefte helemaal. Dompel je dan gewoon lekker onder in de wereld van SOEK! en waan je met het hele gezin gedurende langere tijd ‘Team X’.

Sint of kerstcadeau voor het gezin

Het brievenbus thuismysterie van SOEK! is uitermate geschikt als Sinterklaas of kerstcadeau voor het hele gezin. Ook leent het zich uitstekend als gezinsactiviteit in de kerstvakantie. Ga je een paar dagen op pad? Neem dan het familiespel mee. Het brievenbuspakketje neemt namelijk niet veel ruimte in.

Wat is het brievenbus thuismysterie van ‘SOEK!’?

Het brievenbus thuismysterie is een spannend familiespel wat je thuis speelt. Vijf maal valt er een geheimzinnige envelop door de brievenbus. Kraak de codes, open de juiste puzzels en los het mysterie op. Even zonder tablets en telefoons maar gewoon samen met het hele gezin aan de keukentafel. Het familiespel is speciaal ontwikkeld voor gezinnen met minimaal 1 kind in groep 4 t/m 8.

Iemand verrassen?

Vind je het leuk om een ander gezin te verrassen met dit familie kerstcadeau? Laat het ons weten, dan maken we er een memorabel moment van voor jullie allemaal. 

Lees verder over die brievenbus thuismysterie

Of bestel direct voor je eigen gezin of dat van een ander. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×