Tips voor de herstvakantie 2022

Tips herfstvakantie 2022

De herfstvakantie 2022 wordt voor veel gezinnen waarschijnlijk anders dan anders. Waar je voorheen een huisje in één van de grote vakantieparken in Nederland of de Ardennen boekte, wordt het dit jaar een weekje thuis. Alles wordt duurder en dat heeft impact op… eigenlijk alles. 

Herfstvakantie 2022, anders dan anders

Zelf vind ik de herfst een mooi seizoen; buiten is het fris met toch nog regelmatig een lekker zonnetje, de natuur geeft ons mooie kleuren én het is extra leuk om het binnen gezellig te maken. De kaarsjes, dekentjes en spelletjes komen weer tevoorschijn. 

Ga je dit jaar niet op vakantie in de herfstvakantie? Ik geef je graag wat tips om er toch een heerlijke week van te maken. Even samen op adem komen en weer oog voor elkaar hebben, Hopelijk heb je als ouder een week of enkele dagen vrij kunnen nemen. 

Tips voor herfstvakantie 2022

Het internet staat boordevol tips voor activiteiten in de herfstvakantie 2022.  Na een kleine zoektocht zet ik de, in mijn ogen leukste op een rijtje:

Dagjes en weekendjes weg: 

Knutselactiviteiten: 

Een mysterieuze tip voor de herfstvakantie 2022…

Tot slot geef ik je als tip het coöperatieve brievenmysterie van ‘SOEK!’. Een mysterieus gezinsspel wat bestaat uit 5 enveloppen gevuld met puzzels, codes en breinbrekers. Als gezin dompel je je onder in de wereld van Team X en probeer je het mysterie te ontrafelen. Rekenen, lezen, verbanden leggen, plakken, knippen en vooral heel erg goed samenwerken. Het familiespel is ontwikkeld om langdurig een gezin dichter bij elkaar te brengen en hen een spannende tijd te bezorgen. 

 

Lukt het jullie om het geheime recept terug te vinden? 

Welkom in de wereld van SOEK! 

Fijne herfstvakantie 2022! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×