Schoencadeau tip voor Sint 2022

Speciaal voor Sinterklaas komen we dit jaar met een unieke verrassing. Omdat we bij SOEK! fan zijn van speuren, trommelden wij Speurpiet op. Hij ving kortgeleden een nieuwtje op over een groot mysterie. Het allerbelangrijkste recept in het koninkrijk Swietsentriets blijkt verdwenen. De koning is nu op zoek naar het allerbeste speurteam om dit mysterie te ontrafelen…

Het bestaande SOEK! mysterie ‘Team X en het verdwenen geheime recept’ vullen wij ter gelegenheid van Sinterklaas 2022 aan met twee gratis extra’s:

 

  • Een gedicht voor in de schoen wat je zelf kunt personaliseren
  • Een geheimzinnige audio boodschap van de enige echte Speurpiet

 

Bestel hier je schoencadeau

In het gedicht wat je zelf kunt personaliseren met de voornamen van je kind(eren) wordt kort verteld dat er iets mysterieus gaande is en dat Speurpiet een boodschap heeft ingesproken. Deze audio boodschap is via de bijgevoegde QR code af te luisteren. 

In de audioboodschap vertelt Speurpiet dat hij jullie namen heeft doorgegeven aan de koning. Hij geeft aan dat als het goed is, er op kort termijn geheimzinnige brieven zullen verschijnen gericht aan Team X. Dit zijn de vijf enveloppen van het coöperatieve brievenmysterie welke jij als ouder één voor één in de schoen of op een andere plek in huis kunt neerleggen. 

Omdat we bij SOEK! houden van verrassen en verbinden, geven we deze extra’s dit jaar gratis bij aanschaf van het coöperatieve familiespel. 

Dat wordt nog eens een spannende en mysterieuze aanloop naar 5 december! 

Veel plezier samen. 

Liefs, 

SOEK! 

Enthousiast? Bestel dan hier het mysterieuze schoencadeau.

TIP: Om ook de kids aan te haken die nogal op de details letten 😉, geven we je hierbij een stappenplan wat je kunt volgen: 

Stap 1: Wanneer je het brievenmysterie van SOEK! thuis hebt ontvangen, kies je een dag uit waarop je met het hele gezin kunt starten met het speuren. 

Stap 2: de avond voor deze dag mogen de schoenen gezet worden. Hier doe je het gedicht in. 

Stap 3: ’s ochtends vinden de kinderen het gedicht en kunnen jullie met elkaar de QR code scannen en de audioboodschap afluisteren.

Stap 4: kort hierna verstop je ergens de eerste envelop in huis.

Op deze manier klopt de chronologische volgorde met de informatie die in de eerste brief van het mysterie gegeven wordt. Zo voorkom je opmerkingen over ‘het klopt niet want …’ 😉.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×