SOEK! is volledig KIDSPROOF;)

Wie kan ons nou beter recenseren dan Kidsproof? Zij zijn continue op zoek naar de allerleukste en allerbeste tips om te doen met kinderen. Super kritisch en mega ervaren dus. Toen er een blog (lees ‘m hier) ver ons nieuwe thuismysterie verscheen waren wij natuurlijk super blij. Kidsproof waande zich Team X en speurden zich een weg door de codes en puzzels. Met succes want het mysterie werd opgelost!
 
Via het blog komen heel veel gezinnen met het familiespel in aanraking, hartstikke tof. Tegelijkertijd draagt deze samenwerking met Kidsproof bij aan onze missie. Een beweging in gang zetten kunnen wij natuurlijk niet alleen. Hoe meer mensen en organisaties zich aansluiten, hoe meer verbinding binnen gezinnen we kunnen creëren.
 
We staan te popelen om met nog meer gave organisaties samen te werken. Op één voorwaarden; je bent in het bezit van een speurneus…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

×